Ipari kapuk, ajtók

Ipari ajtók

A hőszigetelt ipari acélajtó elsősorban olyan ipari környezetben használható, ahol a tűzgátlás nem követelmény, de az ajtó olyan igénybevételnek van kitéve, amely megköveteli a tartósságot, a masszív kivitelt.

Ipari tűzgátló ajtók

Ajtóink EU standard szerinti méretezéssel, harmonizált magyarországi minősítéssel rendelkeznek. Természetesen, ha egy régebbi ajtót kell cserélni, fontos a méretpontosság, így ezek az ajtók méretre gyártva is elérhetőek.

Ipari szekcionált kapu

Minden ipari létesítményhez illeszkedő, helytakarékos kapurendszerek. Az Ön igényeihez alakítva tervezzük meg a végleges kaput, ami így karcálló üvegezéssel, személybejáró-ajtóval és egyéb extra funkciókkal is felruházható.

Gyorskapu

Nevükből adódóan a zárás és nyitás másodpercek alatt megy végbe, így biztosítják a kül- és beltéri forgalomoptimalizálást illetve javítják a belső tér energia és klíma értékeit.

Redőnykapu és redőnyrács

A technológiából adódóan kis helyigényű, míg a kapulap rendkívül ellenálló. Igénybevételtől függően különböző felszereltségi variációk szerelhetők be.

Tűzgátló tolókapu

A tűz- és füstgátló tolókapuk általában nyitva tartott szerkezetek és a tűz hatására záródnak be. Sokféle kivitelük miatt bármilyen ipari környezetbe beépíthetőek.

Ipari úszókapu

Az ipari úszókapuk a megbízhatóság, időjárásállóság területén kiváló teljesítményt nyújtanak. Több éves tapasztalat alapján gyártott, akár repülő szárnyszélességű átjárhatóságot biztosíthatnak. Helytakarékos kapu megoldásaink pedig a meglevő minimális hely maximális kihasználására alkalmasak.

Forgalomkorlátozó rendszer

A felhasználói területtől függően, különböző megoldásokat kínálunk így forgalomkorlátozó oszlopok, áthajtáskorlátozók, emelőgerendák és tüskés útzárak. Igény esetén átfogó vezérlési koncepciót is tervezünk.

Lengőkapu és szalagfüggöny

Nagyméretű csarnoknyílásokhoz javasolt technológia, a strapabíró PVC csíkok jól zárnak és nyitáskor csak a jármű vagy a rakomány szélességében nyílnak fel.

Automata portál ajtó

Beépíthető magánlakásba, irodába, irodaházakba, de akár bevásárlóközpontokba, igény szerint engedélyezi vagy gátolja az áthaladást. A vezérlés képes probléma nélkül mozgatni az akár több száz kilogrammos ajtószárnyakat is. A beépített akkumulátor pedig áramkimaradás esetén nyújtja a folyamatos használat lehetőségét.