Ipari kapuk, ajtók

CseleGate Kft. logó

Ipari ajtók

A hőszigetelt ipari acélajtó elsősorban olyan ipari környezetben használható, ahol a tűzgátlás nem követelmény, de az ajtó olyan igénybevételnek van kitéve, amely megköveteli a tartósságot, a masszív kivitelt.

Ipari tűzgátló ajtók

Ajtóink EU standard szerinti méretezéssel, harmonizált magyarországi minősítéssel rendelkeznek. Természetesen, ha egy régebbi ajtót kell cserélni, fontos a méretpontosság, így ezek az ajtók méretre gyártva is elérhetőek.

Ipari szekcionált kapu

Minden ipari létesítményhez illeszkedő, helytakarékos kapurendszerek. Az Ön igényeihez alakítva tervezzük meg a végleges kaput, ami így karcálló üvegezéssel, személybejáró-ajtóval és egyéb extra funkciókkal is felruházható.

Gyorskapu

Nevükből adódóan a zárás és nyitás másodpercek alatt megy végbe, így biztosítják a kül- és beltéri forgalomoptimalizálást illetve javítják a belső tér energia és klíma értékeit.

Redőnykapu és redőnyrács

A technológiából adódóan kis helyigényű, míg a kapulap rendkívül ellenálló. Igénybevételtől függően különböző felszereltségi variációk szerelhetők be.

Tűzgátló tolókapu

A tűz- és füstgátló tolókapuk általában nyitva tartott szerkezetek és a tűz hatására záródnak be. Sokféle kivitelük miatt bármilyen ipari környezetbe beépíthetőek.

Ipari úszókapu

Az ipari úszókapuk a megbízhatóság, időjárásállóság területén kiváló teljesítményt nyújtanak. Több éves tapasztalat alapján gyártott, akár repülő szárnyszélességű átjárhatóságot biztosíthatnak. Helytakarékos kapu megoldásaink pedig a meglevő minimális hely maximális kihasználására alkalmasak.

Lengőkapu és szalagfüggöny

Nagyméretű csarnoknyílásokhoz javasolt technológia, a strapabíró PVC csíkok jól zárnak és nyitáskor csak a jármű vagy a rakomány szélességében nyílnak fel.

 

Egyéb műszaki megoldások

Felhasználói igénytől függően ajánlunk különböző megoldásokat, úgy mint kamion mérleg, forgalom korlátozó renszer, sorompó, napelemes műszaki megoldások.

Automata portálajtó

Beépíthető magánlakásba, irodába, irodaházakba, de akár bevásárlóközpontokba, igény szerint engedélyezi vagy gátolja az áthaladást. A vezérlés képes probléma nélkül mozgatni az akár több száz kilogrammos ajtószárnyakat is. A beépített akkumulátor pedig áramkimaradás esetén nyújtja a folyamatos használat lehetőségét.